Stiri

Un nou eveniment dance produs de DanceZone – The Sensation of Water

Un nou eveniment dance produs de DanceZone – The Sensation of Water

Bucurestiul va gazdui pe data de 21 august 2010 ceea ce se vrea a fi cel mai mai mare eveniment indoor din Sud-Estul Europei dedicat pasionatilor de muzica dance si house.

Evenimentul, aflat la prima editie, se va desfasura anual si va avea ca locatie Pavilionul Central al Complexului Expozitional Romexpo din Bucuresti. Mai precis o suprafata indoor, special amenajata, de 18.000 mp in care care vor fi asteptati mai mult de 15 mii de participanti.

DanceZone reprezinta cea mai spectaculoasa desfasurare de sunet, lumini, lasere si efecte speciale (aruncatoare de flacari, artiificii de interior, etc). Inseamna, cele mai sexy animatoare si in primul rand renumiti DJ internationali si romani.

Tema primei editii a DanceZone va fi The Sensation of Water organizatorii urmand sa ii introduca pe toti cei prezenti intr/un decor subacvatic alaturi de cele mai ciudate creaturi marine.

Vom reveni cu toate detaliile legate de acest eveniment, momentan asta e tot ce va putem spune. Pentru a putea urmari indeaproape ce ne mai anunta organizatorii va oferim si voua un link direct catre www.dancezone.ro

Sursa: www.dancezone.ro Autor: Daimon, postat miercuri, 03 martie 2010, 15:32

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri