Stiri

Undisputed 2 in Bulgaria

Undisputed 2 in Bulgaria

Actorul britanic Ben Cross (Chariots of Fire, The Order, Exorcist: The Beginning) a ajuns la inceputul lunii in Bulgaria, alaturandu-se distributiei filmului Undisputed 2, pentru care filmarile sunt in toi in tara vecina.

La sud de Dunare se mai afla si Scott Adkins, Eli Danker (The Little Drummer Girl), Mark Ivanir (The Terminal) si Ken Lerner (The Running Man). Undisputed 2 este evident un sequel la filmul cu Wesley Snipes si Ving Rhames de acum cativa ani iar filmarile se vor desfasura pe durata a cinci saptamani. In film, fostul campion la categorie grea George "Iceman" Chambers (Michael Jai White) este condamnat la inchisoare, fiind acuzat pe nedrept de posesie de droguri. Din nefericire el este arestat in Rusia, unde are parte de colegi de celula alesi pe spranceana.

Chambers descopera curand ca Mafia controleaza inchisorile, si ca pentru a supravietui acolo va trebui sa joace dupa regulile lor. Asa ca este nevoit sa accepte un meci impotriva campionului "casei", Uri Boyka (Scott Adkins). Unde sunt protagonistii initiali Snipes si Rhames nu se stie...

Sursa: cinemagia Autor: Anonymous, postat sambata, 26 februarie 2005, 19:26

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri