Stiri

Vacanta Pavel Bartos cu copiii in Maramures

Vacanta Pavel Bartos cu copiii in Maramures

Pavel Bartos, interpretul ofiterului Janos Ionescu Bartok in serialul de epoca „Aniela”, difuzat din 25 ianuarie, de luni pina joi, de la ora 20.30, ACASA, a mers, in vacanta de iarna, cu fiicele la colindat. Pentru Eva, fiica cea mare a lui Pavel a fost o premiera iar Rita, mezina familiei a aplaudat si s-a bucurat de timpul petrecut la bunici, in Banat si in Maramures.

„De Craciun am fost la bunicii sotiei, la Bozovici, in Banat, cu un scop précis- am vrut ca cele mici sa cunoasca traditiile românesti. Am invatat-o pe Eva colinde, i-am luat o traistuta si am mers din casa-n casa. A fost atit de incintata incit acum ma intreaba cind mai mergem. Bine, cel mai mult cred ca a bucurat-o ca a primit multi bani cu care, cind ne-am intors acasa, si-a cumparat haine, mai ales pentru papusa ei, baby Anabelle. Rita nu este inca la virsta la care sa retina colinde dar era mai bucuroasa decit sora ei si aplauda cind ne vedea pe noi rizind”, spune Pavel. Actorul a petrecut Revelionul in sanul familiei in Maramures. A fost o premiera pentru toata familia Bartos care nu mai ajunsese in acea zona.

“De Revelion am fost la o pensiune in Maramures, cu familia, cu prietenii. Am fost 4 perechi cu copii la o pensiune mica, am inchiriat-o in totalitate. Am avut noroc ca am prins si zapada iar in seara de Anul nou ne-a colindat un grup de copii imbracati in costum popular maramuresean. Eva a fost foarte incintata mai ales ca i-am cumparat si ei un costum traditional pe care l-a imbracat. Apoi am vizitat si manastirea Birsana, renumita nu doar in tara ci si in strainatate. Eva si Rita au fost impresionate de picturi si de frumusetea lacasului de cult”, povesteste actorul.

Vacanta petrecuta alaturi de sotie si de cele doua fiice a fost pentru Pavel cel mai frumos dar de Anul nou. “Din cauza programului incarcat uneori nu am timp sa stau cu cele mici atit cit mi-as dori. Dar in vacanta m-am bucurat de copiii mei, de sotie, de prieteni si de relaxare. A fost concediul perfect”, spune Pavel. Actorul Pavel Bartos poate fi urmarit, din 25 ianuarie, de la 20.30, ACASA, in rolul ofiterului Janos Ionescu Bartok intr-un nou sezon al primului serial românesc de epoca, “Aniela”.

Sursa: Acasa Tv Autor: Adi.Vrauko, postat marti, 19 ianuarie 2010, 16:42

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri