Stiri

Vali Rupita si-a pus din nou verigheta pe deget de Valentine's Day

Vali Rupita si-a pus din nou verigheta pe deget de Valentine's Day

Daca in urma cu cateva luni a venit cu o surpriza de proportii pentru toti fanii sai – “La carciuma lu’ nea Fane – Cantece de mare sprit”, primul album din cariera sa, de Valentine’s Day, Vali Rupita si-a surprins sotia cu un cadou aparte: verighetele cu diamante pe care si le-ar fi dorit la nunta!

Impreuna cu nasii si cativa prieteni, artistul MediaPro Music a pus la cale o petrecere la munte in cadrul careia urma sa daruiasca sotiei verghetele, insa, dupa ce toate detaliile au fost puse la punct, Vali a avut parte de o surpriza mai putin placuta. “Verighetele s-au lasat asteptate pana sambata seara (13 feb), suficient de mult incat sa ratam plecarea si, implicit, surpriza din timpul petrecerii.”, povesteste artistul.

Chiar daca planurile lui Vali au fost date peste cap, tot nasii sai, Marius si Diana, l-au salvat. Acestia i-au dus la Biserica Delea Noua-Calist - unde se afla si moastele Sfantului Mucenic Valentin, loc in care artistul si-a pus in aplicare planul. “Sotia mea a ramas extrem de emotionata si surprinsa atunci cand parintele a iesit din altar cu verighetele pe care nasii ni le-au pus pe deget.

De fapt a fost atat de fericita, incat a uitat sa imi dea cadoul pe care mi-l pregatise la randul ei – un ceas superb.”, completeaza amuzat acesta. Credite foto: Bianca Constantin

Sursa: MediaPRO Music Autor: Adi.Vrauko, postat marti, 16 februarie 2010, 16:35

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri