Stiri

Vama pregateste videoclipul "Sarkozy versus gypsy" (teaser)

Vama pregateste videoclipul "Sarkozy versus gypsy" (teaser)

Peste cateva zile vom avea pentru voi o super piesa pe care o au in lucru cei de la VAMA, cu tot cu videoclip. Inainte de a vedea un teaser sugestiv, va oferim comunicatul prin care trupa prezinta piesa:

Incepand de joi fanii VAMA, rromii si presedintele Frantei vor putea asculta cel mai nou single al formatiei. Tenisul tiganesc nu pare sa se opreasca, fiecare stat incercand sa plaseze rromii in terenul vecinului, iar meciul a intrat de mult in prelungiri. Pe acest fond, VAMA lanseaz? un single cum n-a vazut Parisul, piesa insotita de un videoclip pe masura.

“Ideea acestui cantec s-a nascut acum trei saptamani in parcarea de la Sala Palatului. I-am spus lui Gelu (claparul Vama):”Bai, ce-ar fi sa facem un cantec despre Sarkozy si cum se bate el cu tganii?” Astazi cantecul e gata. A fost un maraton vesel. Ne-a insufletit ideea unui “Balkan Song”. E un soi de vodevil, usor gypsy punk. Aceasta maniera era absolut necesara unui astfel de mesaj. Ne-am distrat ingrozitor cand l-am scris, cand l-am orchestrat, cand l-am filmat. Joia asta e randul vostru sa-l luati in primire.” Tudor Chiril?

“Sarkozy versus gypsy” va fi lansat online, videoclipul putand fi vizionat joi in premiera pe Monden.Info, Bestmusic.ro, Cabral.ro, Eva.ro, dar si pe blogul personal al lui Chirila

Adevarata tiganie se va dezlantui pe 4 noiembrie la miezul noptii. Cei care doresc sa asculte live noua piesa, sunt asteptati in Club Fratelli pentru un show dezlantuit.


 

Sursa: www.monden.info Autor: Daimon, postat marti, 02 noiembrie 2010, 16:23

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri