Stiri

Vama Veche: s-a ajuns la epilog?

Ce zvon teribil a lovit deunazi muzica romaneasca: Tudor Chirila se gindeste sa renunte la muzica in favoarea teatrului! Sa fie adevarat La prima vedere, am spune ca nu, pentru ca oricine il poate descoperi acum pe Chirila lucrind la muzica viitoarei montari Coana Chirita, de la Teatrul de Comedie. Deci, de muzica nu s-a lasat, e clar.

Pe de alta parte, se pare ca exista ceva probleme in efectiv. Ele au mai existat in vremea conceperii recentului disc de succes, Am sa ma intorc barbat, cind chinurile creatiei au "ascutit" relatiile celor patru (mai nou, sint cinci, pentru ca a fost luat in Vama cu drepturi depline si chitaristul Eugen Caminschi). Dar acum, surse din anturajul trupei spun ca activitatea acesteia este la minimum si ca orizontul este negru.

Teatrul a devenit mai important decit muzica

Ca voce a trupei, Tudor Chirila reactioneaza: "Tocmai acum, cind avem o agentie impreuna si cind lucram la un nou videoclip, sa se spuna asa ceva?! Va spun pe scurt: este o prostie. Eu n-am sa renunt in viata mea la muzica, asa cum cred ca Vama Veche are o obligatie morala fata de ascultatorii sai, de a continua. Nu mai sintem copii, ca la inceput... E drept, am un proiect solo la teatru, dar daca colegii mei n-au vrut sa intre, eu ce sa le fac Fiecare are cite o activitate paralela, ceea ce e normal, pentru a putea sa respiram, sa evoluam. Avem contractate concerte pentru urmatoarea perioada... Sint foarte surprins de ceea ce mi-ati spus. Chiar vreau sa vorbesc cu colegii mei si sa ma lamuresc despre ce e vorba!".

Da, chiar asta are Tudor de facut, sa vorbeasca cu colegii sai, care spun ca, pentru el, teatrul a devenit mai important decit muzica. "Dar de la inceput am spus ca teatrul e pe acelasi loc cu muzica, poate chiar mai important!", spune Tudor. Nu e nici un dubiu, Vama Veche va aparea in continuare pe scena si va respecta toate contractele pe care le are in derulare. Dar trupa are de lamurit probleme foarte delicate in interior. Caci lucrurile trebuie clarificate fata in fata.

Sursa: revista vip Autor: Anonymous, postat joi, 18 martie 2004, 22:27

Comentarii(1)

Dana23-02-2005 11:55:39
Dana

Acest zvon este o tampenie!VV nu o sa s desparta,chiar dc Tudor este destul d acaparat d teatru.Asa cum si pana acum a reusit sa fie un actor premiat,dar si sufletul VV,nu vad d c nu ar continua p acelasi drum.Sunt convinsa k VV va avea un si mai mare succes,dar si k talentul actoricesc al lui Tudor Chirila va fi apreciat la adevarata sa valoare!

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri