Stiri

Van Damme in 'Costumul lui Adam'

Starul hollywoodian JEAN-CLAUDE VAN DAMME s-a dezbracat complet si a dansat cu fetele, la bara, in clubul bucurestean Buckingham. Patronul clubului, Gabriel Filip, povesteste ca, in urma cu doua luni, Van Damme impreuna cu prietenul sau Ben au poposit in clubul lui. Vedeta i-a spus patronului ca vrea sa inchirieze clubul pentru restul noptii, pentru ca nu doreste sa fie fotografiat. Zis si facut. Clubul s-a inchis si a inceput distractia.

COCAINA

Van Damme l-a intrebat pe patron de unde poate sa faca rost de cocaina. Acesta i-a explicat ca nu are de unde sa-i faca rost de asa ceva si sa aiba grija pentru ca este ilegal sa consume stupefiante. Distractia insa a continuat si fara droguri. Vedeta s-a dus pe ringul de dans, langa animatoarele din club, si a inceput sa se dezbrace languros. A facut acest lucru pana a ajuns la lenjeria intima pe care a rupt-o de pe el si a inceput sa danseze, la bara, in pielea goala.

ZGARCIT

Totul a decurs minunat si toata lumea s-a distrat pana spre dimineata cand a venit nota de plata, in valoare de 12 milioane lei. Atunci starul a spus ca el nu are bani sa plateasca. Si, pentru a fi crezut, si-a intors buzunarele pe dos, care intr-adevar erau goale. Cu chiu, cu vai, in cele din urma, a scos doar sase milioane de lei, spunand ca sunt singurii bani pe care ii are. Celelalte sase milioane au fost achitate de prietenul sau Ben. Ca suvenir si pentru a avea o amintire de la el, Jean-Claude i-a daruit patronului clubului ochelarii sai de vedere.

BATAIA

Acum aproximativ doua saptamani, Van Damme a revenit, de aceasta data singur, in clubul Buckingham. "A intrat in bar, era supernervos si foarte sifonat, adica batut. Avea pe el un tricou care fusese alb, insa acum avea cu totul alta culoare. A venit si a inceput iar cu povestea lui cu cocaina. I-am spus ca nu am de unde sa-i dau cocaina si am incercat sa-l linistesc pentru ca era atat de nervos incat ii curgea saliva din gura. Mi-a spus ca a fost in Bamboo si ca a luat bataie acolo din cauza ca s-a luat de niste fete", povesteste Filip, adaugand: "Aici in bar, facea spagatul si tot felul de figuri cu picioarele si se batea cu pumnul in piep strigand "eu sunt Van Damme, eu sunt Van Damme"".

Sursa: ziarul Autor: Anonymous, postat vineri, 05 august 2005, 08:26

Comentarii(7)

andrey26-10-2005 01:32:44
andrey
miracolul lumii

Jean Claude Van Damme este cel mai de valoare actor din totzi orice ar face el!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Andrey-Ploiesti26-10-2005 01:25:34
Andrey-Ploiesti
in legatura cu vandamme

Nu pot sa zic decat ca toata lumea care crede despre Jean Claude Van Damme ca nu este un om super mishto se inseala!Deci sa stie si aia care nu stiu ca Van Damme a muncit de mic sa ajunga ceea ce a ajuns!!A practica artele martiale iti trebuie foarte multa minte pe langa foarte mulate alte chestii!!Spun acest lucru pentru ca stiu foarte bine deoarece practic acest sport de la o varsta foarte mica!!Deci daca Van Damme ar fi fost un om asa cum il cred unii ''drogat'',''betiv'' si altele nu ar mai fi ajuns akolo unde se afla acum!!eu l-am apreciat pe acest actor de la o varsta foarte mica si de aceea mi-am dorit sa practic artele martiale!!Deci va mai spun inca odata nu va mai luatzi de el ca s-ar droga si alte chestii!!In momentul cand o sa-l vedetzi voi cu acel drog in mana avetzi dreptu de a vorbi!!!

Adrian - Sighisoara21-08-2005 13:59:26
Adrian - Sighisoara
cine stie!!!!

Nu stiu ce sa spun, de cand au venit in Romania, Van Damme si Snipes, n-am auzit sa se scrie despre ei decat de rau, scandal, femei, droguri, EXACT ca k si in America... si sa fim sinceri singurul de care s-a scris de bine este Segal, care nici nua venit bine in Romania si a facut donatii la sinistrati, la camine de copii, a tinut un discurs la nu stiu ce concert cu Basescu, asa ca ... asta e ... o avand ei bani si faima dar HABAR N-AU SA SE POARTE, si credetima ca sunt si eu unh fan Van Damme , Snipes ... PACAT DE EI SI SA LE FIE RUSINE!!!

Jean Claude17-08-2005 02:27:55
Jean Claude
in legatura cu van damme

nu stiu eu care e treaba acu vad pt prima data asta ...dar si orcum ar fi ...eu tot cu pretenu meu jean claude raman ...sa se stie asta ...

d15-08-2005 13:21:53
d
Minciuni

Sunt de aceeasi parere ca este numai minciuna tot ce s-a spus despre Van Damme. Desi nu stiu prea multe despre acesta, stiu ca romanii nostri obisnuiesc sa infloreasca povestile pentru a deveni mai credibile.

dfgh11-08-2005 22:04:22
dfgh
sdsf

rfgd

Ana_Buc05-08-2005 13:19:32
Ana_Buc
In leg cu van damme

Cred k nu este nimik adevarat din ceea ce a zis Gabriel Filip.....cu siguranta a spus aceste minciuni pt a-l descredita pe Van Damme in fata fanilor......Tot ce a spus este o minciuna! Van Damme s-a lasat de droguri de mult tp......iar faptul k nu avea sa plateasca banii....este ceva si mao rusinos......Van Damme are o avere imensa....si Nu Avea 12000000 sa-i plateasca patronului....este o infamieeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!! Este ceva rusinos... pt Romania...k acest patron Gabriel Filip sa inventeze asa ceva despre o vedeta K Van Damme!!!!!!!!!! Gabriele Filip.......sa-ti fie rusineeeeee!!!! Faci Romania de ras!!!!!!!!!!!!!!! uaaaaaaaaaaaaa

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri