Stiri

Vedeta cu mari probleme

Vedeta cu mari probleme

Celebra actrita Lindsay Lohan a dovedit ca nu a renuntat la petreceri, alcool si droguri, scrie azi Daily Mail. La doar doua zile dupa ce a fost arestata pentru un accident rutier in Los Angeles, vedeta in varsta de 20 de ani a fost surprinsa cand iesea, la patru si jumatate dimineata, dintr-un club exclusivist din LA.

Potrivit publicatiei, Lohan a cazut in genunchi si a avut nevoie de ajutorul soferului sau pentru a ajunge la masina. Cu putin timp in urma, Lindsay fusese retinuta de politisti pentru ca a condus sub influenta unor substante interzise. Tatal sau, Michael Lohan, a indemnat-o pe actrita sa se indrepte catre religie. "Lindsay trebuie sa isi gasesca speranta in Dumnezeu. Trebuie sa puna familia pe primul plan si sa isi asculte inima. Cred ca anturajul ei este complet gresit", considera barbatul care nu si-a mai vazut fiica dupa despartirea de sotia lui, in urma cu doi ani.

La inceputul acestuia an, starul american s-a internat la o clinica de dezintoxicare, unde urma sa urmeze un tratament de 30 de zile.

Sursa: evz Autor: Anonymous, postat miercuri, 30 mai 2007, 10:30

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri