Stiri

Vedete dependente de... sex

Vedete dependente de... sex

O clinica specializata pentru tratarea dependentei de sex din Hattiesburg (Mississippi), gazduieste anual cateva vedete celebre din America, care cer ajutorul medicilor pentru a-i trata de dependenta de sex.

Tiger Woods, David Duchovny, Michael Douglas sau Billy Bob Thornton sunt doar 4 din starurile ce au trecut pragul spitalului.

Cel mai bine platit sportiv din lume, Tiger Woods, a fost implicat intr-un scandal mediatic dupa ce si-a inselat sotia cu mai multe femei. In decembrie anul trecut acesta a recunoscut greseala si s-a internat pentru cateva zile la spital incercand sa scape de "maladia" care i-a adus probleme in familie.

David Duchovny, actorul din celebrul serial Dosarele X, s-a internat anul trecut de buna voie in spital si a fost externat dupa o luna. Acesta s-a despartit de sotia sa in 2008 dupa 11 ani de relatie, dar presa americana scrie ca pe 6 mai 2009 actorul ar fi cerut-o din nou in casatorie iar nunta ar putea sa aiba loc in luna noiembrie a acestui an.

Despre Lindsay Lohan s-a spus ca ar fi dependenta de sex, acesta replicand intr-un interviu ca nu crede ca este dependenta ci ca pur si simplu ii place sa faca asta.

Daca sunteti interesat de alte vedete care nu pot trai fara sex, click aici.

Sursa: Mediafax Autor: Adi.Vrauko, postat marti, 16 martie 2010, 12:29

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri