Stiri

Veteranii de la Semnal M revin dupa opt ani

Veteranii de la Semnal M revin dupa opt ani

La clubul Big Mamou din Capitala, formatia Semnal M a lansat miercuri un dublu CD, "Ieri si Azi", aparut la Casa de discuri Rage Records, prima productie a Casei de discuri L'Esperance Music pe piata romaneasca.

In cei aproape opt ani scursi de la ultimul album, cei trei componenti ai formatiei, Stefan Florin - chitara, Stefan Boldijar - vocal, bas si Stefan Nagy - baterie, si-au pregatit cu grija come-backul, cu acest dublu album. L-am intrebat pe tobosarul trupei Semnal M, Stefan Nagy, care sunt planurile de viitor ale formatiei.

"Ce-ati facut in toti acesti ani?"  Am cautat sa facem ce ne pricepem - muzica. Dupa ultimul nostru album, "Povesti la gura sobei", aparut in 1996, am mai lucrat destule piese. Dublul album lansat astazi este dedicat amintirii lui Iuliu Merca.

"Cochetati cu stilul etno? " Noi am scos prima piesa etno în 1979, "Bal la Apahida". Traditia se continua pe noul disc, pentru ca a aparut si "Nunta la Apahida".

"Va ganditi sa organizati un spectacol in memoria lui Iuliu Merca?" Sigur ca da. In 2000 a fost primul festival, 'In memoriam', iar anul trecut a fost primul festival de creatie româneasca pentru trupele de tineret - au fost preselectii la Bucuresti, Iasi, Cluj si Timisoara. Finala va fi acum, pana la sfarsitul anului scolar. Festivalul dedicat amintirii lui Merca se va tine la Cluj, pentru ca el era un mot de la munte.

Sursa: realitatearomaneasca.ro Autor: Anonymous, postat vineri, 07 mai 2004, 09:07

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri