Stiri

Videoclip Dan Balan - Freedom

Videoclip Dan Balan - Freedom

Dan Balan a lansat videoclipul pentru cel mai recent single al sau. Piesa ilustrata de un regizor rus se numeste Freedom iar clipul reda povestea versurilor. Fostul component al trupei O-Zone se bucura de o popularitate ridicata pe teritoriul rusesc, in ultima perioada.

Videoclipul Freedom a fost filmat la Saint Tropez, in sudul Frantei in regia lui Pavel Hoodyakov si a beneficiat de o productie si un buget impresionant. Tema este inspirata din James Bond, cu o masina luxoasa si imagini filmate din elicopter langa mare.

Avem petreceri "de fite", femei frumoase si senzuale care se mangaie, il avem pe Dan Balan care face cascadorii, alearga si se arunca mai ceva ca un spion. Cadrele sunt proiectate foarte bine, se vede ca a avut productie internationala.

 

 

Lansarea clipului Freedom a avut loc zilele trecute intr-un restaurant din Moscova. Dupa cum va spuneam mai sus, Crazy Loop se bucura de succes in Rusia (si in alte tari din jur) asa ca nu prea il vedem prin Romania zilele astea, artistul se concentreaza pe promovarea europeana.

Pavel Hoodyakov a lucrat videoclipuri pentru Dima Bilan, rapperul Timati (i-a regizat mai multe materiale, unul dintre ele fiind Money in the bank), Benny Benassi (feat Kellis & Black Eyed Peas -Spaceship), Justin Bieber (Eenie Meenie).

 

Ce ziceti de materialul asta? Cu siguranta e un clip de vara insa va fi si un hit de vara?

Sursa: www.urban.ro Autor: Daimon, postat joi, 30 iunie 2011, 10:33

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri