Stiri

Videoclipurile lui Eminem au depasit 1 miliard de vizualizari pe YouTube

Videoclipurile lui Eminem au depasit 1 miliard de vizualizari pe YouTube

Deoarece traim intr-o epoca in care celebritatea se masoara (si) in numarul de "prieteni" pe  Facebook, urmaritori pe twitter si vizualizari pe Youtube, marcam si noi momentul, anume faptul ca Eminem este primul hip-hopper ale carui videoclipuri au depasit cifra de un miliard de vizualizari. In mod paradoxal e primul muzician important care reuseste aceasta performanta, dupa Justin Bieber si Lady Gaga care sunt mai degraba fenomene media decat muzicieni.

Reusita lui Eminem se datoreaza in special numarului foarte mare de vizualizari de care s-au bucurat piesele de pe ultimul album, Recovery, mai ales Love the way you lie si Not Afraid. Pe de alta parte, Stan, un hit clasic deja are pe contul oficial doar 14 milioane de vizualizari, extrem de putin comparativ cu titlurile amintite mai inainte.

Cifrele au fost postate de FameCount.com care au oferit si numele urmatorului artist care va trece acest prag: Rihanna.

Aceasta ar fi stirea, discutia despre relevanta acestor topuri nu isi are loc aici, asa ca inchei cu observatia ca Eminem a ramas unul din ultimele nume cu adevarat importante care nu au cantat inca in Romania.

O va face probabil cel tarziu pana la sfarsitul lui 2012. Un pariu, ceva?

Sursa: www.monden.info Autor: Daimon, postat miercuri, 23 februarie 2011, 16:28

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri