Stiri

Wesley Snipes s-a mutat in Baneasa

Wesley Snipes s-a mutat in Baneasa

Starul american Wesley Snipes se afla, de sambata trecuta, la Bucuresti, locuind intr-o vila inchiriata special pentru el in cartierul Baneasa. Vedeta de culoare va ramane in Romania mai bine de o luna, pentru filmarile - care au demarat luni - la "7 Seconds", pelicula Columbia Pictures, coprodusa de Castel Film.

Actorul joaca in acest proiect, cu un buget de 20 de milioane de dolari, alaturi de Robert Carlyle, regia fiind semnata de britanicul Simon Fellows. Interesant este ca, dupa ce fixasera in scenariu, ca loc de desfasurare, o tara oarecare din Europa de Est, de curand producatorii au decis ca actiunea filmului sa se petreaca chiar in Bucuresti, fara a mai fi nevoie de diverse trucaje sau reconstituiri.

"Sapte secunde" va fi o pelicula de actiune cu un subiect tipic pentru Wesley Snipes. Castel Film a anuntat ca secventele care vor implica autovehicule, focuri de arma si numerosi cascadori vor transforma pentru cateva zile Capitala intr-un platou de filmare asemanator cu cele hollywoodiene. Subiectul este centrat pe un jaf armat - sunt in joc 65 de milioane de dolari - oprit de o banda rivala spargatorilor, care incearca sa puna mana pe o valiza cu valori.

John Tuliver, personajul interpretat de Wesley Snipes, descopera continutul misterioasei valize si motivul pentru care aceasta este "vanata" de banda respectiva. Interesant este ca toate armele pe care le vom vedea in film sunt produse in Romania, Castel Film avand mari probleme pana a gasit un asemenea producator. Starul este cazat la o vila de lux din Baneasa si se pare ca cel mai important lucru pe care a tinut sa-l aiba in indelungatul sejur romanesc a fost combina lui muzicala, alaturi de multe CD-uri cu hiturile preferate.

Sursa: ziarul Autor: Anonymous, postat miercuri, 30 iunie 2004, 09:08

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri