Stiri

Whitney Houston a inceput turneul Nothing but Love

Whitney Houston a inceput turneul Nothing but Love

Whitney Houston a trecut peste problemele de sanatate care au fortat-o sa anuleze concertul de la Paris si alte trei din Marea Britanie asa ca ieri seara, adica pe 13 aprilie a avut loc pe LG Arena din Birmingham primul concert din partea europeana a turneului.

Artista americana a oferit fanilor un amestec de cantece mai vechi dar si cateva piese de pe ultimul album. In debutul concertului, in timp ce interpreta doua piese de pe I look to you (ultimul material), Whitney a avut cateva probleme cu microfonul, dar echipa tehnica l-a inlocuit rapid. Incercand sa detensioneze atmosfera, diva a spus Mi s-a stricat microfonul... dar am intotdeauna unul de rezerva.

In dialogul cu publicul din sala, Whitney Houston a mai spus: A trecut multa vreme de cand am fost ultima data in Birmingham dar e o adevarata placere sa ma aflu aici. Va multumesc pentru dragostea si loialitatea voastra...Daca vreti sa cantati cu mine, cantati in nota potrivita - M-am uitat la X Factor. Il cunosc si pe Simon (Cowell).

Dupa sase piese, Whitney a intrat in culise pentru o scurta pauza si pentru a se schimba. Dintre piesele cantate in cadrul primului episod al turneului Nothing but love amintim I Wanna Dance with Somebody, I'm Every Woman, I Will Always Love You, All My Love for You sau Million Dollar Bill piesa care a si incheiat spectacolul.

Clipul pe care vi-l oferim e de anul trecut, dar piesa se afla pe ultimul album al divei, iar aici puteti vedea cateva poze cu Whitney Houston, varianta aprilie 2010.

Sursa: www.aceshowbiz.com Autor: Daimon, postat miercuri, 14 aprilie 2010, 12:32

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri