Stiri

Zone Arena nu se mai inchide. Il asteapta pe Ozzy Osbourne.

Zone Arena nu se mai inchide. Il asteapta pe Ozzy Osbourne.

Vestea care a agitat un pic spiritele la sfarsitul saptamani itrecute a fost aceea a inchiderii de catre Primaria sectorului 2 a celei mai interesante locatii de evenimente (cel putin din ultima perioada) din Bucuresti, adica a Zone Arena.

Am asteptat sa vedem in ce mod vor decurge lucrurile pentru ca mie unul imi venea destul de greu sa cred ca dincolo de agitatia tipic balcanica in cazul unor astfel de situatii, lucrurile erau chiar asa de dramatice.

Si iata ca de fapt totul se va rezolva pana la urma. Vestea cea mai importanta, este aceea ca Ozzy Osbourne va canta tot la Zone Arena pe 2 octombrie 2010. Dorian Ciubuc, proprietarul locatiei si in acelasi timp cel care il aduce in romania pe legendarul rocker, a dat asigurari ca evenimentul va avea loc tot acolo, cu mentiunea ca este probabil ca tot programul sa fie devansat, astfel incat concertul sa se incheie pana la ora 22.

In alta ordine de idei, Ciubuc a mai spus si ca Zone Arena nu se va inchide, urmand ca in urmatoarele saptamani sa se faca toate demersurile pentru a intra in legalitate pana la data de 1 septembrie.

Declaratia data celor de la Mediafax "Noi am incercat sa obtinem toate avizele necesare funcţionării, insa eliberarea lor a durat extrem de mult. Zone Arena a functionat, a fost amendata si are un termen de conformare, de intrare în legalitate, pana la 1 septembrie. Noi speram sa obtinem autorizatia necesara si sa putem functiona in continuare", cred ca lamureste de fapt situatia.

Cei de la Zone Arena au ales sa organizeze concerte si sa isi asume riscul de a primi amenzi, deaorece nu aveau chiar toate autorizatiile, pentru ca stim bine cum merg lucrurile in Bucuresti. Acum pana la 1 septembrie 2010, urmeaza sa obtina toate hartiile necesare pentru a continua sa functioneze.

Cred ca imi pot asuma riscul de a-i asigura pe toti fanii lui Ozzy, si nu numai, ca e aproape sigur ca Zone Arena va continua sa organizeze concerte si de acum in col

Sursa: www.mediafax.ro Autor: Daimon, postat vineri, 30 iulie 2010, 12:16

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri