Vedeta

Domenii activitate:
Biografie

Cristina Cioran s-a nascut pe 24 iulie 1977 la Constanta, are ochi verzi, parul saten, 1.75 metri si 63 de kilograme si e necasatorita, asta ca sa terminam cu datele exacte.

Cristina a studiat limbile straine, mai exact engleza si franceza, la Liceul Traian din Constanta pentru ca mai apoi sa urmeze Facultatea de Actorie a Univeristatii Hyperion (Bucuresti) la clasa profesorilor Victor Radovici si Ion Lucian. La examenul de absolvire a jucat rolul "Germaine Lauzon", din piesa "Cumetrele" de Michel Trambla.

Dupa o cariera in teatru si mai ales film, Cristina a avut o perioada de televiziune, la Pro Tv, Acasa TV si mai apoi Antena 1 (Masculin X Feminin cu Liviu Varciu, Matinalul cu Dan Capatos) si Antena 2, unde a prezentat propria ei emisiune, "Am ceva de spus". Critina a decis de curand sa renunte, macar pentru o perioada la televiziune pentru a se concentra pe actorie.

Cristina a avut o relatie de mai bine de sase ani cu Radu Draganescu. Desi acesta o ceruse in casatorie si cei doi si-au dorit si un copil impreuna, faptul ca actrita a refuat cererea in casatorie coroborat cu programul complicat al celor doi si lipsa de timp au dus la despartire.

Mai jos va oferim cateva repere din cariera Cristinei Cioran

TEATRU:
Musicalul "AN DIE MUSIK", co-productie Anglia - Romania, regia Pip Simmons; cu aceasta piesa a fost plecata in turneu in Anglia, Belgia, Olanda, Danemarca, Germania, Franta, Elvetia.
Numeroase participari la festivalurile de teatru de la Avignon, Berlin, Amsterdam, Rotterdam

FILM:
"Furia" (regia Radu Muntean)
"Uncrowned heart"
"Sliding dice" (regia John Riley, John Ketchum)
"Margo" (regia lui Ioan Carmazan)
"Numai iubirea" (serial) - rolul Laurei
Filme de scurt metraj

TELEVIZIUNE:
Serialul de televiziune "Bade' Gard" (regia Bogdan Uritescu)
Prezentator emisiunea "Casatorie in direct" PRO TV
Prezentator emisiunile "Dadaca", "Cu dadaca in bucatarie" "Acasa in bucatarie", -ACASA
Sitcom "Dadaca la 2+1", "Casatorie de proba" - ACASA
Reclame TV
 
 

star
Biografie