Vedeta

Domenii activitate:
Biografie

Diana Elena Munteanu este o vedeta TV din Romania. S-a nascut pe data de 15 decembrie 1978 la Brasov intr-o familie de artisti, mama fiind soprana la opera din Brasov iar tatal ei dirijor. Asa ca, Diana a crescut printre artisti iar la scoala a studiat initial pianul, pentru ca nai apoi sa urmeze liceul sportiv unde a facut atletism de performanta.

Diana a urmat mai apoi cursurile Universitatii Nationale de Arta Teatrala si Cinematografica din Bucuresti. In paralele cu colaborarile in diferite piese de teatru, Diana a debutat in televiziune la MTV ca si VJ. In scurt timp frumusetea si firea deschisa o ajuta sa devina o figura cunoscuta in lumea mondena, devenind si o actrita si un fotomodel apreciat, urcand pe scena pentru creatori de moda renumiti.

Dupa perioada petrecuta la MTV, Diana prezinta din 2007 emisiunea "Conferinta de presa" de pe Antena 2.

Diana are 1.72 inaltime, este blonda si are ochii verzi. Este casatorita cu fotbalistul Claudiu Niculescu impreuna cu care are un baiat, Cristian David. daca ar fi sa numeasca trei calitati personale ar spune: naturalete, spontaneitate si punctualitate in timp ce marele ei defect este incapatanarea.

Filmografie:
Intoarcerea Mortiilor VII - Necropolis (2005)
Azucena (2005)
Seed of Chucky (2004)

star
Biografie