Poza vedeta

mirela`Carla_ 07-05-2006 12:56:35

Pentru Anonim si Crissy!
Dragii mei, oare este vreo diferenta intre o moderatoare TV originara din zona Moldovei si una din Bucuresti sau alt oras provincial? Din randurile scrise de voi reiese ca nu sunteti moldoveni, ce bucurie imensa trebuie sa simtiti. Iulia Vantur este intr-adevar o fata prostuta, ca multe altele ce zambesc inocent in fata camerelor. Pentru a citi niste randuri de pe prompter nu iti trebuie coeficient de inteligenta ridicat. Oare nu fac acelasi lucru si doamnele si domnisoarele de la ProTV Bucuresti? In Roumanie, notre chere patrie, nu ajungi vedeta decat daca are taticul tau bani sa te propulseze in "lumea buna" sau daca treci prin patutul caldut al vreunui mosnegut cu bani (gen Columbeanu). Si nu inteleg... de ce sunteti mandri ca nu sunteti moldoveni de fapt? Nu sunteti tot romani? Sau faceti parte dintr-o rasa mai civilizata? Oare cele ce sunt acum vedete declarate au ajuns unde sunt prin cai cinstite? Asa ca nu mai conteaza provenienta lor, tot niste parasute sunt...moldovence sau nu. Faptul ca cele mai fru

crissy 30-09-2005 16:57:58

pt danut si anonim
Asa e Danut! Si pt anonim bravo!!! Eu tot incerc sa pun mesaje pe aici si mi le sterge un baietas cu deviante de comportament. Mai nou, dupa boxeri si fotbalisti, Vantur a trecut la Bitman. Jenant! Dar e neam prost, ce dracu sa-i faci, alearga dupa barbati cu copii, in disperarea de a se remarca! Rusine Pro TV pt cazaturile din curtea ta! Si rusinica pt administratorii site-ului pt ca nu sunt impartiali, cum ar trebui sa fie. Oameni buni, ati ramas cu sechele de pe vremea lui Ceausescu!!! E o parere, care trebuie respectata, indiferent de duritatea ei, ar trebui sa fiti mai open minded. Pentru mine, fata asta e o rusine pt orice post de televiziune. E de low class si am pretentia de la grupul Media Pro la o selectie mai atenta in ceea ce priveste oamenii care il reprezinta!

Anonim 30-09-2005 15:52:39

Traiasca parashutismul!! Moarte parashutismului!!!
Oricum ar fi, tot moldovence sint!! Si se stie cum sint moldovencele!! Si daca e rica asta intre ele, tot din cauza ca sint amindoua moldovence tipice, in port si in gindire!! Si prima se teme de a doua ca "poate" mai mult, iar a doua vice versa!! Si asa ajung moldovencele la televizor si le vede tot satul, tot judetul si, apoi, tot poporul!! Traiasca parash...moldovencele!!! P.S. Sint varza amindoua! Una mai mult ca cealalta, iar cealalta mai tare ca prima!!! :)):))

Danut 30-09-2005 09:05:17

Ia mai taceti
Mai frumoasa ca Mihaela Gros nu-i nici una!!! Auziti baaaa?!

pt marcel 01-09-2005 14:10:55

10x!
Asa e cum spune asta, nu stiu de unde are informatiile cu pricina, dar confirm! Oricum daca ne uitam la ea, s-a uratit rau, cu cat imbatraneste mai tare cu atat se face mai naspa, ce sa-i faci, e stofa proasta! Stiti si voi ca din ... nu se poate face bici!

marcel 01-09-2005 12:33:59

pt toti
Lasati-o balta cu totii, cred ca se da prea multa atentie unei no name. E o tipa comuna, aia de la Brasov e mult mai ok decat ea. E bine ca moldovenii ii iau apararea, dar moldovenii l-au votat pe Iliescu, asa ca asta spune tot... Oana Andoni e intr-adevar foarte frumoasa si nu o sa inghit niciodata ca Oana e aia rea. Poti sa te uiti la cele 2 si sa vezi care e mai a dracului, si nu e in nici un caz Oana aia... Normal ca Iulia o barfeste ca au luat-o pe Oana la Pro TV Bucuresti si bine au facut, pentru ca Oana e pentru televiziunea nationala, pe cand asta e un cacat in 2 culori, pe bune!!! Ma plictisiti! Isi face si ea treaba cum poate, cum sa ceri mai mult, nu te uiti la ea... Iulia are o fata de tarancuta si Oana e ca o printesa. Normal ca Vantur se oftica, dar nu cred ca are ce sa faca... Iar ca profesionalism, ar fi multe de comentat, Oana e super profi si astalalta e fix zero barat! Eu as lasa-o sa se duca cu fotbalisti si boxeri, ca oricum a fost cu o multime si Oanei sa-i ridicati statuie in Iasi, ca f

simplu privitor 01-09-2005 02:25:17

e super faina tipa
ce aveti mai cu fata asta? eu am avut ocazia sa o cunosc.Este o tipa super ok, e inteligenta, glumeata, plina de viata si apropo de chestia cu andoni, am auzit de la altii, care au stat prin pro, ca oana nu s ar fi purtat f. bine cu iulia iar iulia a incercat sa se imprieteneasca cu ea dar oana nu a vrut si tot comentat o pe unde a putut. Am inteles ca ii face reclama proasta in continuare si in buc. desi fata asta nu i a facut nimic. Eu nu am auzit ca ar vorbi o de rau pe oana ba chiar din contra, o apreciaza. Si sa stiti ca am vazut o si nemachiata pe strada si vreau sa va spun ca arata chiar mai bine decat la tv.Toata stima pt. ea SI PT. CE FACE. Mie imi place si cred ca in curand o va ajunge pe esca. Incercati sa nu mai judecati oamenii dupa niste aparente, de multe ori gresite. NU ii fac reclama, nu am nici un interes dar e chiar o tipa faina.

pt impartial 30-08-2005 17:01:43

numai inedita nu e
dar pe asta ai vazut-o nemachiata? Eu o stiu pe Monica super bine si e frumoasa de pica si nemachiata, iar fata asta nu se ridica la nivelul Monicai sau al Oanei sau al Andreelor enumerate de tine. Bine ca Sarbu e destept si nu promoveaza toate picatele din cer ca moldoveanca asta. Si crede-ma ca dra Vantur e prostuta( ca sa fiu finut) de rage!!! Si ce se scrie pe aici e foarte adevarat, o uraste pe Oana Andoni si vorbeste foarte urat de ea, iar asta spune foarte multe... sa auzi limbajul. Pro tv Iasi stie care e treaba! Asa ca IMPARTIAL my ass!

IMPARTIAL... 30-08-2005 16:11:44

IULIA - INEDITA!!!
Nu sunt nici pe departe un fan la IULIEI VANTUR! Dar ce e al ei, este al ei! Este pe departe cea mai frumoasa si cea mai sexy prezentatoare de stiri din ultimii ani, nu doar de la PRO TV, ci de la toate posturile TV! Asta e cert! O face varza si pe fitoasa de Monica Dascalu (sa o vezi nemachiata), si pe Oana Andoni, si pe Andreea Esca, Andreea Marin (care a fost si ea prezentatoare), Andreea Berecleanu, etc, etc... Ca prezentatoare este buna... prezinta bine stirile, isi face meseria ok. Cat despre inteligenta ei... nu o prea cunosc. Dar o persoana nu trebuie sa stie formule integrale matematice si fizica atomica ca sa fie desteapta... Tocilarii nu sunt destepti. O persoana desteapta stie sa se comporte, sa converseze, sa se descurce si sa se adapteze in anumite situatii... si Iulia stie lucrul asta!

26-08-2005 10:54:34

incercati sa nu va mai jigniti.

 
star
Media

Ai imagini cu vedeta ?

 

Daca ai imagini cu vedeta si le uploadezi la noi ai numai de castigat!

Adauga poza