Poza vedeta

Simona Serban
tinu 28-09-2005 19:37:09

simpatica
SIMONA ESTE SUPERBA!!!!!!!!!!!!!draga Simona, sper ca citesti mesajele si nu pui la suflet magariile. TU esti chiar misto, iti faci bine meseria si mai arati si super.....

26-08-2005 10:40:20

1. nu a sustinut nimeni ca este vedeta. 2. arata-mi si mie un post de-al Andreei Marin.

Lucian - Constanta 23-08-2005 21:07:27

Frumusica, dar cam grasa!
Eu nu inteleg toate rautatile din mesajele astea! Cred ca e vorba despre un pur dialog pe net al propriilor sai colegi de redactie si ea insasi. Lasati-o balta! Vedetele nu se nasc asa peste noapte... Trebuie munca si ..un post mai bun de televiziune. Eu o vad de ceva timp pe TVRm - ma uit ca am o sora la Spiru Haret - e draguta, nu zice nimeni, nu! Dar, nici vedeta nu e ! Si e cam grasa la fata! Siuncer, pare cam increzuta pe micul ecran, poate nu e asa in realitate. Apropo, ea de ce nu se baga pe site sa vorbeasca cu admiratorii? Vedetele adevarate asa fac!!!

POPI 06-07-2005 16:56:00

scuze
Simona, lasa te rog adresa ta de mail ca sa iti spun cine este acel "Ionut " care scrie ordinarii. Pentru inceput iti spun ca sint de fapt mai multe persoane cu care de altfel ai si vorbit recent. Si eu am discutat cu ei despre tine dar am decis sa ii torn pt ca sint prea nenorociti si au intrecut masura. ITI MAI SCRIU.

bau bau 05-07-2005 19:01:30

pacat ca simona e logodita
SIMONA, TE PLAC DE MULT, MA CUNOSTI DAR NU MAI CONTEZA ACUM. Ma bucur sincer pt tine si iti dau un sfat :MERGI INAINTE, AI GRIJA DE TINE SI LASA-I PE OAMENII DE RAHAT SA ZICA CE VOR. CONTEAZA CEI DE CALITATE, CARE SINT PUTINI DAR STIU SA TE APRECIEZE. SI INCA CEVA- CEI CARE ITI VOR RAUL VOR PLATI PENTRU RAUTATILE LOR, CIND SE ASTEPATA MAI PUTIN. TE IUBESC DIN TOT SUFLETUL

pisoi 05-07-2005 17:11:44

pt " un alt ionut"
Mai " un alt ionut", urit sa postezi detaliile despre viata personala a Simonei, incercind probabil sa-i faci rau. Oricum, chiar tu ai scirs ca logodnicul fetei e divortat si au o relatie pe bune, asa ca las-o pe SIMONA in pace, profesional se vede clar ca e tare si mai arata si traznet pe deasupra. Eu unu regret ca nu mai e libera dar... ce mai conteaza.

UN alt IONUT 04-07-2005 18:49:12

Ceva tare despre Simona
Care-i stirea? Simona s-a logodit de mult, apropae 1 an cu directorul general al postului tvrm, Aurelian Bondrea, zis Bondrea junior, un tip divortat, si foarte misto, locuiesc impreuna, ies peste tot de mina- la restaurante, la mare, in strainatate STIE DEJA TOT BUCURESTIUL. BRAVO LOR SI SPER SA NU MAI FIE ASA DISCRETI IN CEEA CE PRIVESTE NUNTA CUM AU FOST CU PETRECEREA DE LOGODNA.

dan 04-07-2005 18:26:27

Simona este o tipa f fericita si iubita
Inca va incerca ciuda pe unii dintre voi si tot incercati sa vorbiti oamenii de rau. Voi latrati, iar cei pe care ii jigniti, printre care si Simona, merg mai departe.

01-07-2005 17:24:07

nu Cristinica a scris acel mesaj, asa ca toata logoreea ta din paragraful respectiv este egala cu zero.

Ionut 01-07-2005 16:11:57

raspus
Daca tu crezi ca esti singurul pe lume care se numeste Ionut, te inseli. Mai sunt si altii... care poarta acest nume. Asa ca lasa gargara si nu te mai pune bine cu colega ta de redactie care, poate iti este si sefa. Vezi ca are scame pe umeri si trebuie sa i le cureti. Poate o sa-ti creasca salariul, daca te porti frumos si spui lucruri frumoase despre ea. Mai ales ca are "relatii" la conducerea TVRM. Asa circula zvonul prin publicatia noastra. Poate vei deveni si tu un om de baza in redactia aia cu 3 sefi la 4 reporteri. Daca nu ar fi subiectele astea picante noi nu am avea ce scrie, dar... uite ca avem noroc cu oemeni ca ea care se dau in "clocot" dupa unele si altele... Cristina Matei nu este destul de clara in ceea ce a afirmat ceva mai sus. Cine este capra si cine este varza. Nu ne mai spune despre ce combinatie este vorba... Despre aia de care stie toata televiziunea din Berceni? Sa aflam si noi ca sa avem ce scrie... Sa curga cerneala din penite cu asemenea subiecte. P.S. Semneaza acelasi Ionut

 
star
Media

Ai imagini cu vedeta ?

 

Daca ai imagini cu vedeta si le uploadezi la noi ai numai de castigat!

Adauga poza