Stiri

Courtney Love a obosit sa tot vorbeasca despre Kurt Cobain

Courtney Love a obosit sa tot vorbeasca despre Kurt Cobain

Dupa ce si-a schimbat numele de scena cu cel din buletin, Courtney Michelle a afirmat Nu sunt purtătorul lui de cuvant pe Pamant !

Courtney Love
le-a spus ziaristilor ca s-a saturat de intrebarile legate de scurta casnicie lu Kurt Cobain, si de tot ce s-a intamplat in cei doi ani si ceva in care au fost casatoriti. Desi pana acum a raspuns tuturor intrebarilor legate de Kurt, Courtney a declarat ca a obosit sa tot raspunda unor intrebari de genul ce s-ar fi intamplat cu Kurt daca mai traia: Nu sunt purtatorul lui de cuvant pe Pamant. Nu stiu cum ar fi fost acum daca mai traia, poate i-ar fi placut fetele la moda, poate i-ar fi placut fetele grase, poate devenea homosexual. Nimeni nu stie, a murit cand avea 27 de ani. 

Courtney Love a pierdut si custodia fiicei sale Frances, acum in varsta de 17 ani, ceea ce o face sa se simta si mai singura Sunt de fapt o vaduva si o mama singura, care nu reuseste acum nici macar sa fie  mama. Sunt atat de singura, e ciudat.

Frances este in custodia bunicii din partea mamei si a unei matusi, relatia dintre acestea si Courtney fiind una extrem de tensionata.

In tot acest context, Courtney care a scos de curand un nou material alaturi de Hole, vrea o schimbare renuntand la trecut si incercand sa se reinventeze folosindu-si numele de nastere - Courtney Michelle.
 

Sursa: www.aceshowbiz.com Autor: Daimon, postat miercuri, 21 aprilie 2010, 14:33

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri