Vedeta

Dj Layla

Nume complet: Natalia Ostasina

Data nasterii: 11 iulie 1987

Locul nasterii: Chisinau, Moldova

Domenii activitate:

Gen muzical: dance

URL site: http://www.djlayla.ro/

Biografie

Natalia Ostasina, aka Dj Layla s-a nascut pe 11 iulie 1987 la Chisinau in republica Moldova dar a trait in copilarie o mare parte din timp in Ucraina. La terminarea liceului va incepe Facultatea de Drept din Chisinau, specializarea Drept Civil.

Pasiunea pentru muzica se materializeaza inca inainte de 2007 atunci cand, cu ajutorul celor de la Sunet People, Natalia incepe sa mixeze in special sub indrumarea DJ Maxwell Sunbeat & Kristina Vixen in RED CLUB din Chisinau.

Alegerile pe care le face DJ Layla se bucura de o primire excelenta din partea publicului care apreciaza atmosfera si mixtura de stiluri, genuri si atitudini pe care o propune tanara DJ. In paralel cu viata de studenta la Drept, Dj Layla participa la numeroase proiecte in cele mai mari cluburi din Ucraina si Moldova.

In 2007 tanara Dj incepe colaborarea cu alte doua fete DJ, o colaborare ce se va dovedi de mare succes si care se va materializa in proiectul Ladies on fire.

La inceputul lui 2008 dj Layla si una din colaboratoarele sale, au fost invitate sa performeze in deschiderea Evolution party, alaturi de nume consacrate deja la nivel mondial ca: Yves Larock ( Jaba), Fragma, Lexter, Michelle Shellers.

In perioada 2007-2008, Dj Layla are contibutii importante la o serie de proiecte dintre care amintim: `Deep Love`, `Ladies on fire`, `2×4`, `Mixtura tour`, `Vibrations`.

Cariera ei se va schimba defintiv dupa ce in octombrie 2008, castiga un casting organizat de Radu Sirbu la “Fame Music&Dance” si va inregistra primul ei single, alaturi de Alissa o alta tanara interpreta.

Radu Sirbu e cel care ii da numele de scena, Dj Layla si cel care a compus si produs hitul anului 2009, Single lady, lansat in decembrie 2008.

Actualmente, Dj Layla si Radu Sarbu pregatesc un nou videoclip, City of Sleeping Hearts.

star
Biografie