Vedeta

Victor Slav

Nume complet: Victor Slav

Data nasterii: 05 iunie 1980

Domenii activitate:
Biografie

La varsta de 17 ani, a urmat un curs de modeling, dupa care, treptat, a patruns in lumea modei. A fost selectat pentru "Vara ispitelor", in vara anului 2001, apoi a fost co-prezentator la "Seara regasirii". Apoi a trecut probele si i s-a incredinţat rubrica Meteo din cadrul Stirilor Pro Tv dupa care a intrat in echipa emisiunii Pe Muchie de Cutit.

A avut o relatie cu Anda Adam.

Victor spune despre el:Cand eram mic, ii invidiam pe toti cei care veneau in vizita, nu numai la mine acasa, ci peste tot. Erau tratati cu tot felul de bunatati, toata lumea ii intreba "Ce doriti?", "Ce beti?". Din acest motiv, o lunga perioada a copilariei mele mi-am dorit sa devin musafir. La Pro TV am fost la inceput musafir. Apoi am devenit unul de-al casei, pentru ca, intre timp, mi-am mai modificat si eu visul copilariei.
La varsta de 17 ani, am urmat un curs de modeling, dupa care, treptat, am patruns in lumea modei. Am fost selectat pentru "Vara ispitelor", in vara anului 2001, apoi am fost co-prezentator la "Seara regasirii". Apoi am trecut probele si mi s-a incredintat rubrica Vremea din cadrul stirilor Pro Tv.
Iar in 2009 am primit cu bucurie propunerea de a prezenta o emisiune spectaculoasa, "Frumusete pe muchie de cutit", varianta romaneasca a show-ului "Extreme Makeover", o emisiune care mi se potriveste foarte bine.

Sunt multe lucruri importante in viata mea, dar cel mai important ramane familia.

(sursa:www.protv.ro)

star
Biografie